Gezondheid

Bij het domein Gezondheid draait het allemaal om gezondheid en zorg. Dit kun je van alle kanten bekijken. Wij zien zorgverlening holistisch waarbij regulier en alternatief even belangrijk zijn. Gezondheid is niet alleen maar het gezond houden van lichaam en geest, maar ook leren wat je hiervoor nodig hebt. Maar ook in tijden van nood zorgen dat er nog toegang is tot zorg hoort daarbij.

In de huidige tijd zie je dat het in de reguliere gezondheidszorg over het algemeen nog maar weinig gaat over gezond zijn en blijven. Men bestrijdt meer de symptomen dan de oorzaak en maakt daarbij gebruik van middelen die soms meer kwaad doen dan goed voor onze gezondheid.

We willen terug naar betaalbare en juiste zorg voor iedereen, waarbij er verder wordt gekeken dan een consult en een pilletje. Wij staan voor holistische zorg voor iedereen en hopen dit te kunnen gaan bereiken door hier met zijn allen over na te denken. 

  • Elke eerste woensdag van de maand kan je terecht bij Healing Together, waar zorgprofessionals klaarstaan om naar je te luisteren en van praktische informatie te voorzien. 
  • We hebben in onze regio een informatie bijeenkomst georganiseerd waarbij alternatieve artsen inzicht gaven in hun methodes aan reguliere artsen en andere geïnteresseerden. 
  • Onze workshop over het belang van goede voeding als preventie voor ziekte leerde deelnemers hoe ze ziekten kunnen voorkomen. 
  • Onze cursus EHBO maakt mensen zelfredzaam bij ongelukken.

 

 

Wil je meedoen?

Heb je affiniteit met dit onderwerp en wil je actief participeren, neem dan contact met ons op.